Всеукраїнська онлайн-виставка «Різдвяна шкарпетка»

Груніч Валерія та Герасименко Ольга із задоволенням взяли участь у Всеукраїнській онлайн-виставці «Різдвяна шкарпетка» та отримали сертифікати. Вітаємо дівчат і бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвиватися, нових творчих злетів!

ІV Відкритий марафон з української мови

Протягом грудня 2023 року учні нашої школи брали участь у ІV Відкритому марафоні з української мови.
Чотири тижні школярі виконували завдання.
I етап – Культура слова. Лексикологія, фразеологія.
II етап – Граматика. Синтаксис, морфологія, словотворення.
III етап – Правопис. Орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія.
IV етап – Робота з текстом .
Наші діти були наполегливими і пройшли всі етапи, показали високий рівень знань з мови, тому отримали сертифікати.
Бажаємо всім учасникам марафону натхнення, витримки та успіхів у вивченні української мови!

Всеукраїнська онлайн-виставка "Ловці мрій"

Завершилася Всеукраїнська онлайн-виставка "Ловці мрій". Груніч Валерія та Герасименко Ольга взяли активну участь у її проведенні. Організатори конкурсу відзначили учасників кращих робіт. Груніч Валерія отримала чудовий подарунок – картину за номерами «На всіх вітрилах». Бажаємо дівчатам натхнення, завжди впевнено рухатися до поставленої мети й ніколи не сумніватися у своєму успіху.

Всеукраїнські конкурси від "На Урок"

Результати участі здобувачів освіти 2 класу у Всеукраїнських конкурсах від проєкту "На Урок" "Зимові свята у традиціях нашого народу", "Яскрава Антарктика: погляд зі станції "Академік Вернадський" та "Життя домашніх тварин".

Онлайн-виставка "Ловці мрій"

Вітаємо учасника 2-го класу Всеукраїнської онлайн-виставки "Ловці мрій". Бажаємо Моісеєнку Григорію не зупинятися на досягненому і прагнути постійно розвивати свої здібності.

ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

25 грудня 2023 року в Сумській області відбувся ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, учасниками якого стали переможці ІІ етапу Конкурсу - учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Кириківської селищної ради.
Перемогу здобули:
Григорій МОІСЕЄНКО, учень 3 класу Кириківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кириківської селищної ради (учитель – Синянська Тетяна Іванівна) – І місце;
Ольга ПРИЩ, учениця 8 класу Кириківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кириківської селищної ради (учитель – Кузьменко Оксана Михайлівна) – ІІІ місце.
Наталя КИЧКА, начальник ВОМС Кириківської селищної ради привітала здобувачів освіти з участю та перемогами у Конкурсі: «Ми впевнені, що досвід участі в цьому конкурсі вас багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!»
У IV етапі Конкурсу участь братиме Григорій МОІСЕЄНКО.
Бажаємо успіхів у наступному етапі конкурсу!

Щиро вітаємо учнів Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів із заслуженими нагородами! Бажаю Конезі Юлії (10 клас), Векленко Катерині (10 клас), Прищ Ользі (8 клас), Гнєтку Сергію (5 клас), Моісеєнко Марині (5 клас) творчої атмосфери, наполегливості, натхнення.

Діти майбутнього – 2023

Вітаємо учасників та переможців онлайн-конкурсу учнівської та студентської молоді «Діти майбутнього – 2023», який проводився в рамках Міжнародного конкурсу «Змагаймося за нове життя» за номінаціями: «декламація», «малюнок», «вокал». Бажаю Векленко Катерині (10 клас), Дудці Анастасії (10 клас), Синянській Альоні (9 клас), Прищ Ользі (8 клас), Герасименко Ользі (8 клас), Груніч Валерії (8 клас), Хоменку Максиму (7 клас), Балі Єлизаветі (7 клас) нових творчих здобутків, натхнення й подальших перемог!

Чергові нагороди креативних дівчат

Вітаю талановитих, творчих, креативних дівчат Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів із черговими нагородами. Бажаю Конезі Юлії (10 клас), Векленко Катерині (10 клас), Прищ Ользі (8 клас), Груніч Валерії (8 клас) натхнення на нові звершення та перемоги! Пишаюся вами!

Планета роботів

Вітаємо Моісеєнка Григорія, учасника конкурсу дитячих малюнків “” від AR Book. Бажаємо натхнення, творчих успіхів та вдосконалення здібностей.

ХХІV МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ім. ПЕТРА ЯЦИКА

30 листопада 2023 року у містах, районах, територіальних громадах Сумської області відбувся ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Пишаємося і щиро дякуємо нашим юним мовознавцям та їх учителям-наставникам!
Бажаємо творчого натхнення та перемоги Прищ Ользі та Векленко Катерині у ІІІ етапі Конкурсу імені Петра Яцика!

ІІ ЕТАП ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

15 листопада 2023 року у містах, районах, територіальних громадах Сумської області відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Вітаємо наших талановитих учнів та їх учителів-наставників та бажаємо творчих успіхів та перемоги Моісеєнко Марині, Конезі Юлії в ІІІ етапі конкурсу імені Тараса Шевченка!

Всеукраїнська онлайн-виставка "Рельєфні фантазії"

Завершилася Всеукраїнська онлайн-виставка "Рельєфні фантазії". Учні Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли активну участь у її проведенні. Вітаємо найкращих!

Підсумки Всеукраїнської онлайн виставки "Рельєфні фантазії". Бажаю дітям ще не раз приймати участь у подібних заходах і з кожним разом дивувати всіх глядачів своїми дивовижними талантами, здібностями і можливостями.


Вихованці гуртка Козацько-лицарський гарт брали участь у Всеукраїнській онлайн виставці "Рельєфні фантазії" та отримали сертифікати учасників

“Наша мова солов’їна, у нас вона єдина”

Вітаю учнів Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів з перемогою в онлайн-вікторині до Дня української писемності та мови “Наша мова солов’їна, у нас вона єдина”.

ХІХ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» у 2 класі

ХІХ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Осінь 2023) завершилася. Учні 2 класу були активними учасниками події та отримали дипломи переможців і сертифікати учасників. Вітаю! Очікуємо результати олімпіади від «Всеосвіти» - «Вдалий старт - 2023».

Онлайн олімпіада для найменших

Ми маленькі, та завзяті! Наша перша онлайн олімпіада "НаУрок". Учні першого класу вперше взяли участь у ХІХ Всеукраїнській інтернет-олімпіада «На Урок» ("Осінь - 2023"). 

Всеукраїнська освітня школа "STEM JAST.UA"

У період з 23 по 28 жовтня Мала академія наук України проводила навчання у Всеукраїнській освітній школі "STEM JAST.UA" на тему "Мультиплікація: від забавки до наукових моделей". Вітаємо талановиту ученицю 6 класу Тимченко Софію з перемогою. Бажаємо тобі нових цікавих проєктів, успіху та натхнення у подоланні нових вершин.

Всеукраїнські конкурси "На Урок" в 3-му класі

Моїм учням подобаються Всеукраїнські конкурси «На Урок» . Це не лише спосіб оцінити знання, а й чудова можливість дізнатися багато нового. Діти обирали конкурс, виконували завдання онлайн та отримували миттєві нагороди. Вітаю! Бажаю учням отримуватиме більше задоволення від навчання, прагнути розвиватися, не зупинятися на досягнутому.

ПІДСУМКИ ВЕСНЯНИХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД

Учні 2 класу постійно долучаються до участі в інтернет-олімпіадах, щоб перевірити свої знання та показати обізнаність з тієї чи іншої дисципліни. Дякую Моісеєнку Григорію та Хоменку Тимуру за активність і бажання вдосконалюватися!

У Міжнародному конкурсі на кращий дитячий малюнок під назвою "Казковий рік", який проводила група «Колиска дитинства», взяла участь учениця 7 класу Груніч Валерія. Тема конкурсу – казка. Валерія намалювала п’ять малюнків, які відповідали чотирьом порам року та були виконані в техніці, відповідній до казкових ілюстрацій. За рішенням журі Груніч Валерія, учасниця Міжнародного конкурсу дитячого малюнка «Казковий рік», нагороджена Дипломом від мистецько-творчого проєкту «Колиска дитинства» за майстерність та особистий стиль.
Груніч Валерія із задоволенням взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Марії Примаченко «Чарівний світ українського мистецтва», який проводив Освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал». Валерія нагороджена Дипломом переможця Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості, присвяченого пам'яті Марії Примаченко «Чарівний світ українського мистецтва».
Центральна дитяча бібліотека ЦБС Новобаварського району м.Харкова проводила конкурс малюнків до Міжнародного дня дитячої книги, у якому взяли участь учениці 7 класу Груніч Валерія та Герасименко Ольга. Дівчата малювали ілюстрації до улюбленої казкової історії. Груніч Валерія та Герасименко Ольга нагороджені Грамотами за талант і творчі здібності, участь у конкурсі дитячих ілюстрацій «Казковими стежинами» у віковій категорії 10-12 років. Вітаю дівчат! Бажаю творчої наснаги та нових яскравих малюнків! Прагніть, мрійте, досягайте, віри в себе ніколи не втрачайте!

Вітаємо з черговими нагородами Векленко Катерину (9 клас), Конегу Юлію (9 клас), Дудку Анастасію (9 клас), Груніч Валерію (7 клас), Хоменка Максима (6 клас), Балу Вікторію (6 клас), Скідан Анну (6 клас). Приємно, що саме учні Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів мають такі високі результати.

ХХVІ обласного літературного конкурсу «Проба пера»

За підсумками проведення ХХVІ обласного літературного конкурсу «Проба пера» нагороджено грамотами комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю призерів обласного літературного конкурсу «Проба пера» уХХVІ обласного літературного конкурсу номінації «Проза»:
1. Гнєтка Сергія Юрійовича, учня 4 класу, ІІ місце (педагог-наставник С.М.Векленко, учитель 4 класу);
2. Балу Вікторію Василівну, ученицю 6 класу, ІІ місце (педагог-наставник Т.М.Михайленко, учитель української мови та літератури);
3. Векленко Катерину Миколаївну, ученицю 9 класу, І місце (педагог-наставник Т.М.Михайленко, учитель української мови та літератури);
4. Конегу Юлію Романівну, ученицю 9 класу, І місце (педагог-наставник Т.М.Михайленко, учитель української мови та літератури).
Вітаємо переможців. Бажаю творчих успіхів, натхнення на нові звершення та перемоги!

ІІ Всеукраїнський конкурс малюнків до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках»

МОІСЕЄНКО МАРИНУ відзначили Подякою за активну участь у ІІ Всеукраїнському конкурсу малюнків до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках» Тема року: «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення»
Бажаємо успіхів у нових творчих звершеннях!

Моісеєнко Григорій є активним учасником конкурсів та XVІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок" (Зима 2023) з української мови та літератури, математики, мистецтва та інтегрованого курсу "Я досліджую світ». Це не лише спосіб оцінити знання, а й чудова можливість дізнатися багато нового. Радіємо і пишаємося успіхами. Так тримати!

XVI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Інформатика)

Інтернет-олімпіади «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя.
— це можливість перевірити свої знання та повторити вивчене у першому півріччі.
Більшість учнів нашої школи взяли участь у зимовому етапі інтернет-олімпіади з інформатики, з них: 4 учні нагороджені дипломом ІІІ ступеня та 4 учні - дипломом ІІ ступеня.
Вітаємо переможців та бажаємо натхнення, творчих здобутків та нових досягнень.

Всеукраїнська олімпіада "Всеосвіта зима 2022/2023"

Вітаємо учня 8-го класу, Кузьменка Володимира, з почесним третім місцем Всеукраїнської олімпіади "Всеосвіта зима 2022/2023" з української мову

Просвітницько-краєзнавча акція «Мій рідний край»

Відповідно до положення про обласний соціально-освітній проєкт «КРОВНА РОДИНА», учні 9 класу Кириківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів прийняли участь у обласній просвітницько-краєзнавчої акції «Мій рідний край». У якому представили тематичну квест-екскурсію «Люби й вивчай свій рідний край». З використанням топонімів селища Кириківка.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

Щиро вітаємо із блискучою перемогою, ІІІ місце, в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики Кузьменка Володимира, учня 8 класу та його вчителя- наставника Сулигу Петра Григоровича!
Творчих успіхів в подальшому і неодноразових феєричних перемог!

Міжнародний конкурс осінньої казки "Подих осені"

У Міжнародному конкурсі осінньої казки «Подих осені», який проводила група «Колиска дитинства», взяли участь учениці 9 класу Векленко Катерина та Конега Юлія.
Вичитуванням та оцінюванням робіт займалося компетентне журі:
- Валентина Попелюшка – письменниця, казкарка, авторка книг для дітей, членкиня журі казкових конкурсів, м. Мукачеве;
- Марія Дребіт – поетка, авторка чисельних творчих проєктів, меценатка, Португалія;
- Наталія Хаммоуда – письменниця, засновниця проєкту “Колиска дитинства”, голова журі циклу казкових конкурсів для дітей та дорослих, Італія.
Векленко Катерина потрапила у півфінал та стала переможницею проміжного відбору конкурсу в категорії «Підлітки» з казкою «Справжня дружба».
За рішенням журі Векленко Катерина здобула перемогу у фіналі конкурсу «Подих осені», Конега Юлія нагороджена Дипломом конкурсанта Міжнародного конкурсу осінньої казки «Подих осені».
Вітаємо дівчат! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому: учіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, феєричних перемог, натхнення, творчості й позитиву кожен день!
Все р

Всеукраїнський літературний мультижанровий конкурс «Дива трапляються, коли в них віриш»

Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» проводив Всеукраїнський літературний мультижанровий конкурс «Дива трапляються, коли в них віриш». Мета конкурсу: популяризація сучасної української літератури, підтримка творчих дітей і молоді, реалізація дитячої та молодіжної літературної творчості, заохочення дітей та молоді до створення якісних літературних робіт. Конега Юлія із радістю взяла участь у конкурсі «Дива трапляються, коли в них віриш» у номінації «Проза». За результатами конкурсу журі обрало найкращі твори, які увійшли в електронну збірку конкурсу (із можливістю подальших публікацій в джерелах, пов'язаних із діяльністю ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» та її партнерів). Оповідання Конеги Юлії «Лісова діва» теж увійшло до збірки конкурсу «Дива трапляються, коли в них віриш».
Також Конега Юлія нагороджена Дипломом за участь у ІІ літературному конкурсі імені Івана Дубинця в номінації «Проза».
Вітаю Конегу Юлію й бажаю творчої наснаги та нових яскравих творів!

Вітаємо Моісеєнко Марину і Гнєтка Сергія з перемогою у ІІІ Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови.

#Мова_має_значення

ІІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови
Вітаю переможницю та фіналістів!
ЖДАН Карина (11 клас) - 3 місце!
Доля Анастасія (5 клас), Прищ Ольга (7 клас), Кузьменко Володимир (8 клас), Векленко Оксана (11 клас) пройшли всі 4 етапи марафону та стали його учасниками!
Бажаю нових перемог!

Відкритий чемпіонат з легкої атлетики

У Сумах з 19 по 21 грудня у Палаці студентського спорту Сумського державного університету проводився відкритий чемпіонат серед ветеранів, дорослих та юнаків з легкої атлетики. Учень 11 класу Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів , член гуртка «Легка атлетика» (керівник Дейкун О.І.) Дядюшко Нікіта, посів почесне І місце по штовханню ядра та ІІІ місце з стрибків у довжину. Колишній випускник закладу Бойко Денис серед юніорів посів І місце у штовханні ядра. Юних спортсменів включено до збірної області у виступі у м. Київ.
Від щирого серця вітаю переможців та їх тренера Дейкуна О.І. з перемогою. Хочу побажати завжди прагнути тільки до кращого, впевнено рухатися до поставленої мети.

Міжнародний конкурс української мови імені Петра Яцика

Щиро вітаємо переможця ІІІ етапу XXІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика ГНЄТКА СЕРГІЯ, учня 4 класу та його педагога- наставника ВЕКЛЕНКО СВІТЛАНУ МИХАЙЛІВНУ!

Успіхів, натхнення, творчості і позитиву кожен день!